Oameni din întreaga lume descoperă puterea de a schimba vieți pe care o are APA Kangen®

Asigurați-vă propria dvs. apă potabilă sănătoasă, alcalină și antioxidantă, bogată în minerale și fără impurități, chiar la dumneavoastră acasă!

Schimbați-vă apa - Schimbați-vă viața!®

Chris Timco

Chris The Water Guy

Contactați-ne azi!

Oameni de pretutindeni descoperă puterea de a schimba vieți pe care o are APA Kangen®

Apa este cea mai importantă substanță din lume

Consumul unei cantități suficiente de apă în fiecare zi este vital pentru sănătatea noastră. Apa transportă substanțe nutritive către celule, ajută digestia, elimină toxinele, ajută la prevenirea migrenelor și a oboselii, și poate fi de ajutor în procesul de slăbire sau de menținere a greutății. Corpurile noastre sunt făcute din 75% apă, iar hidratarea este vitală pentru o sănătate optimă și pentru procesul de supraviețuire.

Totuși, nu toată apa este creată în același mod

ACIDĂ ALCALINĂ
SĂNĂTATE PRECARĂ SĂNĂTATE OPTIMĂ

Băuturile obișnuite și nivelurile pH-ului

Urmăriți videoclipul demonstrativ senzațional care vă va deschide ochii în ceea ce privește realitatea lucrurilor pe care le beți!

Primiți GRATUIT cartea electronică despre apa sănătoasă!

Adevărul despre industra de 13 miliarde de dolari a Apei îmbuteliate

• Apa îmbuteliată nu este bună pentru mediul înconjurător

Potrivit National Geographic1, „Apa îmbuteliată este un exod pentru mediul înconjurător: Publicul din SUA folosește aproximativ 50 de miliarde de sticle de apă îmbuteliată pe an, iar majoritatea recipientelor din plastic nu sunt reciclate. Transportarea sticlelor și menținerea acestora reci înseamnă ardere de combustibil, care emite gaze cu efect de seră.”


1.500 de sticle de plastic sunt consumate în fiecare secundă. În fiecare an este aruncată o cantitate de plastic suficientă pentru a face înconjurul Pământului de patru ori. Și plasticului îi va lua 1000 de ani pentru a se dezintegra.2

• Poate reprezenta un pericol pentru sănătate

Materialul plastic din apa îmbuteliată conține, de multe ori, substanțe chimice BPA și ftalați, care s-au dovedit a fi periculoase pentru sănătatea umană.3

• Nu a fost dovedit faptul că aceasta este mai sigură decât apa potabilă

Environmental Working Group (EWG), o grupare imparțială și non-profit, a declarat, „Guvernul nu stipulează faptul că apa îmbuteliată este mai sigură decât apa potabilă. De fapt, standardele de poluare chimică sunt aproape identice." Istoric vorbind, apa îmbuteliată a fost amintită pentru contaminarea cu particule, mucegai și bacterii.4

Mai mult, după cum a fost raportat de ABC, avocatul mediului Mae Wu a efectuat studii care arată ca apa îmbuteliată nu este nici mai sigură, nici mai curată: Se fac mai multe teste mandatate de autorități pe apa potabilă decât pe cea îmbuteliată. 100 de compuși din apa potabilă trebuie testați în fiecare zi, iar rezultatele testelor trebuie publicate online.5

• Ea nu are neapărat un gust mai bun

În acest videoclip al ABC, într-un test pe nevăzute al gustului, mulți au preferat gustul apei potabile față de cel al apei îmbuteliate.

http://abcnews.go.com/WNT/video/bottled-water-tap-water-difference-21202028
Și, de altfel, jumătate din apa îmbuteliată este doar apă potabilă ce a fost în prealabil purificată.
 1. http://news.nationalgeographic.com/news/2010/03/100310/why-tap-water-is-better/
 2. https://www.nps.gov/zion/learn/nature/recycling-in-zion-national-park.htm
 3. http://www.scientificamerican.com/article/just-how-harmful-are-bisphenol-a-plastics/
 4. http://www.ewg.org/research/your-bottled-water-worth-it/bottle-vs-tap-double-standard
 5. http://abcnews.go.com/WNT/video/bottled-water-tap-water-difference-21202028

Primiți GRATUIT cartea electronică despre apa sănătoasă!

Pericolele apei potabile

Apa ușor accesibilă și sigură este o necesitate umană de bază pentru a satisface nevoile sănătății și ale salubrității. Totuși, apa potabilă din întreaga lume a fost găsită ca fiind sub nivelul mediu în mod constant, inclusiv în „lumea întâi”.


Potrivit WHO (Organizația mondială a sănătății) câteva date uimitoare despre consumul mondial al apei:1


 • În întreaga lume, mai mult de 1,8 miliarde de oameni utilizează apă potabilă contaminată cu materii fecale.

 • Apa contaminată poate transmite boli precum diaree, choleră, dizenterie, febră tifoidă și poliomielită.

 • Până în anul 2025, jumătate din populația globală va trăi în zone cu apă impură.

 • În țările cu venituri medii și mici, 38% din facilitățile de asistență medicală nu dispun de o sursă de apă, 19% nu au salubritate iar 35% duc lipsă de apă și săpun pentru spălatul pe mâini.


Nu încercăm șă inducem faptul că mașinile noastre Enagic® vor rezolva toate problemele lumii în ceea ce privește apa. Totuși, vă sfătuim să faceți analize apei dvs. pentru a vă face o idee. La acel moment, puteți fi pro-activ în ceea ce privește filtrarea sursei de apă, apoi ionizarea sa pentru a o transforma în cea mai sănătoasă apă din lume! Gândiți-vă la ceea ce beți!

http://www.nytimes.com/video/us/1247466144198/tainted-tap-water.html

Ziarul NY Times: Apă potabilă contaminată în SUA

La 35 de ani după ce Congresul SUA a aprobat Legea Consumului în siguranță al apei, unele autorități de reglementare și unii ecologiști au afirmat că în momentul de față legea este atât de învechită, încât nu reușește să protejeze oamenii de cele mai evidente amenințări.


În SUA, ziarul NY Times a raportat încălcări ale Legii apei curate, o lege ce guvernează poluarea apei, și a prezentat apă de uz casnic contaminată cu plumb, nichel și alte metale grele. (Câteva efecte secundare extreme ale acestei contaminări au dus la arsuri ale pielii, erupții cutanate și rodarea smalțului dentar).2


Ziarul NY Times a alcătuit de atunci o bază de date a încălcărilor Legii apei sigure pentru consum și a arătat faptul că 40% dintre sistemele de apă ale națiunii au încălcat cel puțin o dată legea, expunând milioane de persoane la substanțe chimice, toxine și metale grele potențial nocive.3

 1. http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs391/en/
 2. http://www.nytimes.com/2009/09/13/us/13water.html?_r=2&pagewanted=all
 3. http://projects.nytimes.com/toxic-waters/polluters

APP Kangen® este Bogată în anti-oxidanți, apă sănătoasă pentru revitalizarea celulelor și o alternativă sănătoasă a apei potabile și apei îmbuteliate

Kangen Water® (apă electrolizată (ERW), sau apă hidrogenată) începe ca fiind apă potabilă. Mașina Enagic® filtrează clorul și alte impurități care se găsesc în apa potabilă, apoi separă hidrogenul și oxigenul printr-un proces cunoscut drept electroliză. Acest proces adaugă un electron hidrogenului, formând o nouă moleculă numită gaz diatomic de hidrogen molecular. Când aceasta este adăugată apei dvs. de consum, produce Kangen Water®, puternică în anti-oxidanți.

Oxidantul, prin definiție, este un agent de oxidare, în timp ce anti-oxidantul este orice substanță care încetinește sau previne oxidarea unei alte substanțe chimice.

În corpul uman, daunele oxidative joacă un rol imens în multe boli ale zilelor noastre, cum ar fi cancerul, boli ale inimii și diabetul. Anti-oxidanții pe de altă parte, acționează pentru a îmblânzi orice radical liber (substanțele chimice care reacționează foarte repede) care are potențialul de a ataca celulele și de a cauza boli.1

Într-un studiu științific ținut de Institutul național al sănătății, a fost descoperit că:

„Consumul pentru 8 săptămân a apei bogată în hidrogen a condus la o creștere cu 39% (p<0.05) a enizmei anti-oxidantă superoxid dismutază (SOD) și o descreștere de 43% (p< 0.05) în substanțe reactive cu acid tiobarbituric (TBARS) în urină. În plus, subiecții au demonstrat o creștere de 8% a lipoproteinelor cu densitate mare (HDL) ale colesterolului și o descreștere de 13% în colesterolul total/colesterolul HDL de la momentul inițial până la 4 săptămâni.” 2

Ce înseamnă acest lucru? Potrivit acestui studiu, subiecții care au băut apă bogată în hidrogen au arătat o creștere substanțială a enzimelor anti-oxidante și o descreștere masivă a acidului în urină. Mai mult, participanții cau arătat o creștere semnificativă a HDL, „colesterolul bun”, și o descreștere semnificativă a „colesterolului dăunător”.

„Apa electrolizată” (Kangen Water® sau apă hidrogenată) a fost folosită în spitalele din Japonia de zeci de ani.
Și, acum vă puteți face aceeași apă alcalină, anti-oxidantă, bogată în minerale, fără impurități, sigură și sănătoasă chiar la dvs. acasă.

 1. http://www.fasebj.org/content/17/10/1195.full (abstract: http://www.fasebj.org/content/17/10/1195.abstract)
 2. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2831093/

Primiți GRATUIT cartea electronică despre apa sănătoasă!

Cum este Kangen Water® comparativ cu băuturile obișnuite?

Aceste videoclipuri prezintă pH-metrul măsurând valorile pH-ului în băuturile obișnuite. Toate aceste substanțe lichide (inclusiv apa potabilă și cea îmbuteliată) au valori mari de aciditate. Doar Kangen Water® are o valoare negativă sau alcalină.

Oxidant sau anti-oxidant?

Comparați nivelurile de oxidare (ORP) ale băuturilor obișnuite cu cele ale apei Kangen Water®!

Băuturile obișnuite și nivelurile pH-ului

Comparați nivelurile pH (acid/alcalin) ale băuturilor obișnuite cu cele ale apei Kangen Water®!

Kangen Water® are multe alte întrebuințări extraordinare, pe lângă cea de consum!

Mașinile Kangen Water® pot produce ape incredibile ce pot înlocui chimicalele de uz casnic! Aflați mai multe despre MULTIPLELE lor întrebuințări pe pagina următoare!

Accept Decline Close
close Are you drinking Safe Water? Drink Safe Water, Live Healthy Life... www.yourkangendemo.com Call : +1-313-377-2527

More Details at: www.yourfreshwater.com