Overal ter wereld ontdekken mensen de levens veranderende kracht van Kangen Water®

Maak uw eigen gezonde, alkalische, antioxidante water dat rijk is aan mineralen, gezuiverd is van verontreinigingen, in uw eigen huis!

Verander uw water - Verander uw leven!®

Chris Timco

Chris The Water Guy

Neem vandaag nog contact op!

Overal ter wereld ontdekken mensen de levensveranderende kracht van Kangen Water®

Water is de belangrijkste stof in de wereld

Het op dagelijkse basis drinken van voldoende water is van vitaal belang voor onze gezondheid. Water vervoert voedingsstoffen naar de cellen, helpt bij de spijsvertering, spoelt gifstoffen weg, helpt hoofdpijn en vermoeidheid te voorkomen en kan zelfs helpen bij gewichtsverlies of het behouden van een bepaald gewicht. Onze lichamen bestaan tot 75% uit water en goed gehydrateerd blijven is van cruciaal belang voor onze optimale gezondheid en overleving.

Maar niet al het water is hetzelfde gemaakt

ZUUR ALKALISCH
SLECHTE GEZONDHEID OPTIMALE GEZONDHEID

Gewone dranken en hun pH-waarden

Kijk naar de onthullende demonstratievideo die u laat inzien wat u drinkt!

Ontvang uw GRATIS gezond water eBook!

De waarheid over de $ 13 miljard dollar verdienende flessenwaterindustrie

• Flessenwater is slecht voor het milieu

Volgens National Geographic1, "is flessenwater een aanslag op het milieu: Het Amerikaanse publiek gebruikt ongeveer 50 miljard flessen water per jaar en de meeste van die plastic flessen worden niet gerecycleerd. Het transport en het koelen van de flessen verbruikt fossiele brandstoffen, die broeikasgassen afgeven."


Er worden per seconde 1500 plastic flessen verbruikt. Er wordt elk jaar genoeg plastic weggegooid om de aarde vier keer mee te omcirkelen. En het zal 1000 jaar duren voordat het plastic is afgebroken.2

• Het kan bedreigingen voor de gezondheid opleveren

Het plastic in waterflessen bevat vaak chemicaliën zoals BPA en ftalaten, waarvan is bewezen dat ze schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.3

• Het is niet bewezen dat het veiliger is dan kraanwater

De non-profit, niet-partijgebonden Environmental Working Group (EWG) zegt dat: "De overheid niet voorschrijft dat flessenwater veiliger moet zijn dan kraanwater. In realiteit zijn de chemische verontreinigingsnormen vrijwel identiek." In het verleden is zelfs gezien dat flessenwater is teruggeroepen vanwege verontreiniging met fijn stof, schimmels en bacteriën.4

Verder heeft milieuvoorstander Mae Wu, zoals gerapporteerd door ABC, studies uitgevoerd die aantonen dat flessenwater niet veiliger en schoner is: Er worden zelfs meer door de overheid verplichte testen uitgevoerd op kraanwater dan op flessenwater. Er moeten elke dag 100 kraanwatersamenstellingen worden getest waarvan de resultaten online worden geplaatst.5

• Het smaakt niet per sé beter

In deze video van ABC hadden vele mensen in een blinde smaaktest zelfs een voorkeur voor de smaak van leidingwater boven flessenwater.

http://abcnews.go.com/WNT/video/bottled-water-tap-water-difference-21202028
En trouwens, ongeveer de helft van alle flessenwater is gezuiverd leidingwater.
 1. http://news.nationalgeographic.com/news/2010/03/100310/why-tap-water-is-better/
 2. https://www.nps.gov/zion/learn/nature/recycling-in-zion-national-park.htm
 3. http://www.scientificamerican.com/article/just-how-harmful-are-bisphenol-a-plastics/
 4. http://www.ewg.org/research/your-bottled-water-worth-it/bottle-vs-tap-double-standard
 5. http://abcnews.go.com/WNT/video/bottled-water-tap-water-difference-21202028

Ontvang uw GRATIS gezond water eBook!

De gevaren van kraanwater

Veilig en gemakkelijk beschikbaar water is een fundamenteel mensenrecht dat noodzakelijk is om aan de gezondheids- en hygiënebehoeften te voldoen. Toch blijkt consequent dat leidingwater over de hele wereld beneden peil is, "eerste wereld”-landen niet uitgesloten.


Volgens de WHO (Wereld Gezondheidsorganisatie) is dat een aantal flink verbazingwekkende feiten over het drinken van water over de hele wereld:1


 • Over de hele wereld gebruikt ten minste 1,8 miljard mensen een drinkwaterbron die is verontreinigd met ontlasting.

 • Vervuild water kan ziekten verspreiden zoals diarree, cholera, dysenterie, tyfus en polio. Er wordt geschat dat verontreinigd drinkwater jaarlijks 502.000 sterfgevallen door diarree veroorzaakt.

 • In 2025 zal de helft van de wereldbevolking leven in gebieden waar water schaars is.

 • In lage en middeninkomenlanden ontbreekt het 38% van de zorginstellingen aan een waterbron, heeft 19% geen goede sanitaire voorzieningen en ontbreekt het 35% aan water en zeep om de handen te wassen.


We proberen niet te zeggen dat onze Enagic®-machine alle waterproblemen in de wereld zal oplossen. Maar we adviseren wel dat u uw eigen water analyseert om een beter idee te krijgen. Op dat moment kunt u proactief zijn wat betreft het filteren van uw bronwater, het dan ioniseren om het gezondste water te verkrijgen op de hele planeet! Denk na over wat u drinkt!

http://www.nytimes.com/video/us/1247466144198/tainted-tap-water.html

NY Times: Vervuild kraanwater in de VS

Vijfendertig jaar nadat het Amerikaanse Congres de Safe Drinking Water Act (de wet op veilig drinkwater) heeft aangenomen, geven sommige toezichthouders en milieuactivisten aan dat de wet nu zo achterhaald is, dat het niet in staat is om mensen te beschermen tegen de meest voor de hand liggende bedreigingen.


In de Verenigde Staten heeft de New York Times gerapporteerd over de schending van de Clean Water Act, een federale wet die over waterverontreiniging gaat, en heeft de krant getoond dat water van bepaalde huishoudens is vervuild met lood, nikkel en andere zware metalen. (Sommige extreme bijwerkingen van deze verontreiniging hebben geleid tot brandwonden op de huid, huiduitslag en geërodeerd tandglazuur).2


De NY Times heeft sindsdien een database opgesteld van schendingen van de Safe Drinking Water Act, waaruit is gebleken dat 40% van de landelijke gemeenschapswatersystemen deze wet ten minste eenmaal heeft overtreden, waardoor miljoenen mensen zijn blootgesteld aan potentieel schadelijke chemicaliën, toxines en zware metalen.3

 1. http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs391/en/
 2. http://www.nytimes.com/2009/09/13/us/13water.html?_r=2&pagewanted=all
 3. http://projects.nytimes.com/toxic-waters/polluters

Kangen Water® is rijk aan antioxidanten, is gezond water voor het revitaliseren van cellen en is een gezond alternatief voor regulier kraan- en flessenwater

Kangen Water® (ook wel bekend als geëlektrolyseerd gereduceerd water (ERW) of waterstofwater) begint als kraanwater. De Enagic®-machine filtert chloor en andere onzuiverheden uit het kraanwater en scheidt vervolgens de waterstof en zuurstof via een proces dat bekend staat als elektrolyse. Dit proces voegt een elektron toe aan de waterstof waardoor een nieuw molecuul ontstaat, genaamd tweedelend moleculair waterstofgas. Wanneer dit wordt toegevoegd aan uw drinkwater, krijgt u het Kangen Water® dat rijk is aan antioxidanten.

Een oxidant is bij definitie een oxidatiemiddel, terwijl een antioxidant een stof is die dient om de oxidatie van een andere chemische stof te vertragen of te voorkomen.

In het menselijk lichaam speelt oxidatieve schade een grote rol bij veel van onze moderne ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten en diabetes. Antioxidanten dienen aan de andere kant om de vrije radicalen (of zeer reactieve chemicaliën) in het lichaam te temmen die potentieel schade aan cellen kunnen toebrengen en ziekten kunnen veroorzaken.1

Uit een wetenschappelijke studie uitgevoerd door de National Institute of Health, is het volgende gebleken:

"De inname van waterstofrijk water gedurende 8 weken heeft geresulteerd in een toename van 39% (p<0,05) van het antioxidante enzym superoxidedismutase (SOD) en een afname van 43% (p <0,05) van thiobarbiturinezuur reactieve substanties (TBARS) in de urine. Verder lieten proefpersonen een toename zien van 8% van hoge dichtheid lipoproteïne (HDL) cholesterol en een afname van 13% van het totale cholesterol/HDL-cholesterol vanaf de nulmeting tot na 4 weken." 2

Wat betekent dit? Volgens dit onderzoek vertoonden de mensen die waterstofrijk water dronken een aanzienlijke toename van hun antioxidante enzymen en een enorme daling van zuur in de urine. Verder lieten de deelnemers een significante verhoging van HDL, het "goede cholesterol" en een significante daling van het "slechte cholesterol" zien.

'Geëlektrolyseerd gereduceerd water' (ook wel bekend als Kangen Water® of waterstofwater) wordt al decennia lang gebruikt in ziekenhuizen in Japan.
En nu kunt u hetzelfde alkalische, antioxidante, pure, veilige en gezonde drinkwater dat rijk is aan mineralen in uw eigen huis maken.

 1. http://www.fasebj.org/content/17/10/1195.full (abstract: http://www.fasebj.org/content/17/10/1195.abstract)
 2. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2831093/

Ontvang uw GRATIS gezond water eBook!

Hoe kan Kangen Water® worden vergeleken met gewone dranken?

Deze video's laten pH-meters zien die de pH-waarde meten van gewone dranken. Alle vloeistoffen (met inbegrip van kraan- en flessenwater) hebben een hoge zuurtegraad. Alleen het Kangen Water® heeft een negatieve of alkalische waarde.

Oxidant of antioxidant?

Vergelijk de oxidatieniveaus (ORP) van gewone dranken met Kangen Water®!

Gewone dranken en hun pH-waarden

Vergelijk de pH-waarde (zuur/base) van gewone dranken met Kangen Water®!

Kangen Water® heeft vele verbazingwekkende toepassingen naast het drinkwater!

Kangen Water®-machines kunnen ongelooflijke soorten water produceren die huishoudchemicaliën kunnen vervangen! Lees meer over de VELE toepassingen op de volgende pagina!

Accept Decline Close
close Are you drinking Safe Water? Drink Safe Water, Live Healthy Life... www.yourkangendemo.com Call : +1-313-377-2527

More Details at: www.yourfreshwater.com