Хора от цял свят откриват променящата живота сила на Kangen Water®

Правете своя собствена здравословна, алкална, антиоксидантна питейна вода, пречистена и богата на минерали, във Вашия собствен дом!

Промени водата си – промени живота си!®

Chris Timco

Chris The Water Guy

Свържете се днес!

Хора от цял свят откриват променящата живота сила на Kangen Water®

Водата е най-важното вещество в света

Пиенето на много вода всеки ден е жизненоважно за нашето здраве. Водата снабдява клетките с хранителни вещества, помага на храносмилането, изчиства токсините, помага за предотвратяване на главоболието и умората и дори може да помогне при загубата на излишни килограми и поддържането на здравословно тегло. Нашето тяло съдържа до 75% вода, а добрата хидратация е от решаващо значение за нашето оптимално здраве и оцеляване.

Не всички води обаче са с еднакви качества

КИСЕЛИННА АЛКАЛНА
ЛОШО ЗДРАВЕ ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ

Обикновени напитки и техните нива на рН

Гледайте видеото, което ще Ви отвори очите и ще Ви събуди, показвайки Ви реалността за това, което пиете!

Вземете своята БЕЗПЛАТН е-книга за здравословната вода!

Истината за индустрията за бутилирана вода за 13 милиарда долара

• Бутилираната вода е вредна за околната среда

Според National Geographic1: "Бутилираната вода представлява източване на околната среда: американската общественост употребява около 50 милиарда бутилки вода годишно и повечето от тези пластмасови бутилки не се рециклират. При транспортирането на бутилките и охлаждането им също се изгарят горива, които отделят парникови газове."


Всяка секунда се употребяват 1500 пластмасови бутилки. Всяка година се изхвърля пластмаса, достатъчна да обиколи земята четири пъти. А за разграждането на пластмасата са необходими 1000 години.2

• Тя може да представлява заплаха за здравето

Пластмасата за бутилирана вода често съдържа Бисфенол А и фталати, за които е доказано, че са опасни за човешкото здраве.3

• Не е доказано, че е по-безопасна от чешмяната вода

Надпартийната Работна група по околна среда (EWG) с нестопанска цел твърди: "Правителството не заявява официално, че бутилираната вода е по-безопасна от чешмяната. Всъщност стандартите за химическо замърсяване са почти идентични." В исторически план бутилирани води дори са били изтегляни от обращение поради замърсяване с фини прахови частици, плесен и бактерии.4

Освен това, както съобщава ABC, екологичният експерт Мае Ву е направил проучвания, които посочват, че бутилираните продукти не са нито по-безопасни, нито по-чисти: всъщност повече тестове, изисквани от федералните власти, се провеждат за чешмяната вода, отколкото за бутилираната. 100 съединения в чешмяната вода трябва да се изследват всеки ден и резултатите да се публикуват онлайн.5

• Не е задължително да има по-добър вкус

В това видео на ABC по време на вкусов тест със затворени очи, мнозина дори предпочитат вкуса на чешмяната вода пред бутилираната.

http://abcnews.go.com/WNT/video/bottled-water-tap-water-difference-21202028
Между другото около половината от всичката бутилирана вода е пречистена чешмяна вода.
 1. http://news.nationalgeographic.com/news/2010/03/100310/why-tap-water-is-better/
 2. https://www.nps.gov/zion/learn/nature/recycling-in-zion-national-park.htm
 3. http://www.scientificamerican.com/article/just-how-harmful-are-bisphenol-a-plastics/
 4. http://www.ewg.org/research/your-bottled-water-worth-it/bottle-vs-tap-double-standard
 5. http://abcnews.go.com/WNT/video/bottled-water-tap-water-difference-21202028

Вземете своята БЕЗПЛАТН е-книга за здравословната вода!

Опасности от чешмяната вода

Безопасната и лесно достъпна вода е основна човешка необходимост, за да задоволяваме нуждите си за добро здраве и хигиена. Чешмяната вода по света обаче постоянно е под стандартите, като страните от "първия свят" не правят изключение.


Според СЗО (Световната здравна организация) някои доста изумителни факти относно питейната вода по света са:1


 • По света поне 1,8 милиарда души използват източник на питейна вода, заразен с фекалии.

 • Замърсената вода може да предава заболявания като диария, холера, дизентерия, тиф и полиомиелит. Изчислено е, че замърсената питейна вода причинява 502 000 смъртни случаи от диария всяка година.

 • До 2025 г. половината от населението на света ще живее в райони с проблемно водоснабдяване.

 • В страните с нисък и среден доход 38% от здравните заведения нямат източник на вода, 19% нямат усъвършенствана канализация, а 35% нямат вода и сапун за измиване на ръцете.


Не се опитваме да кажем, че нашата машина Enagic® ще реши всички проблеми с водата в света. Но Ви съветваме да анализирате Вашата собствена вода, за да получите по-добра представа. Тогава можете да предприемете обосновани действия по отношение на филтрирането ѝ и чрез процеса на йонизация да постигнете най-здравословната вода на планетата! Мислете за това, което пиете!

http://www.nytimes.com/video/us/1247466144198/tainted-tap-water.html

Ню Йорк Таймс: Замърсената чешмяна вода в САЩ

Тридесет и пет години след приемането на Закона за безопасността на питейната вода от Конгреса на САЩ, някои регулаторни органи и еколози твърдят, че той вече е толкова остарял, че не защитава хората от най-очевидните заплахи.


В САЩ вестник "Ню Йорк Таймс" съобщава за нарушения на Закона за чистотата на водите – федерален закон за ограничаване на замърсяването на водите – като показва, че водата в домакинствата е замърсена с олово, никел и други тежки метали. (Някои крайни странични ефекти от това замърсяване са довели до изгаряния по кожата, обриви и ерозия на зъбния имайл).2


Оттогава насам вестник "Ню Йорк Таймс" е съставил база данни с нарушения на Закона за безопасността на питейната вода, като най-малко веднъж е открил нарушения в 40% от водните системи в страната, което излага милиони на потенциално опасни химикали, токсини и тежки метали.3

 1. http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs391/en/
 2. http://www.nytimes.com/2009/09/13/us/13water.html?_r=2&pagewanted=all
 3. http://projects.nytimes.com/toxic-waters/polluters

Kangen Water® е богата на антиоксиданти, здравословна вода за обновени клетки и здравословна алтернатива на обикновената чешмяна и бутилирана вода

Kangen Water® (известна още като електрохимично редуцирана вода (ERW) или водородна вода) започва като чешмяна вода. Уредът Enagic® филтрира хлора и другите примеси от чешмяната вода, след което разделя водорода и кислорода чрез метод, известен като електролиза. Този процес добавя електрон към водорода и създава нова молекула, наречена диатомен молекулярен водороден газ. Когато се добави към Вашата питейна вода, той произвежда богатата на антиоксиданти Kangen Water®

Оксидантът по дефиниция е окислител, докато антиоксидантът е всяко вещество, което действа, за да забави или предотврати окисляването на друго химично вещество.

Оксидативните увреждания в човешкото тяло играят огромна роля за появата на много съвременни болести като рак, сърдечни заболявания и диабет. Антиоксидантите от друга страна укротяват свободните радикали (или силно реактивните химикали) в организма, които имат потенциал да увреждат клетките и да причиняват заболявания.1

В научно изследване, извършено от Националния институт за здравеопазване, се разкрива следното:

"Потреблението на богата на водород вода в продължение на 8 седмици води до повишаване с 39% (р<0,05) на антиоксидантния ензим супероксид дисмутаза (СОД) и до 43% понижение (р<0,05) в реактивните вещества на тиобарбитуровата киселина (TBARS) в урината. Освен това участниците демонстрират 8% увеличение на холестерола с липопротеини с висока плътност (ЛВП) и 13% понижение на общия холестерол/ЛВП холестерол спрямо изходното ниво до 4 седмици." 2

Какво означава това? Според това проучване онези, които са пили богата на водород вода, показали значително увеличение в нивото на антиоксидантните ензими и значително намаление на киселинността в урината. Освен това участниците показали и значително повишение в нивата на "добрия холестерол" с ЛВП и значително намаление в нивата на "лошия холестерол".

"Електрохимично редуцираната вода" (известна още като Kangen Water® или водородна вода) се използва в болниците в Япония от десетилетия.
А сега можете да правите същата тази алкална, антиоксидантна, богата на минерали, чиста, безопасна и здравословна питейна вода във Вашия дом.

 1. http://www.fasebj.org/content/17/10/1195.full (abstract: http://www.fasebj.org/content/17/10/1195.abstract)
 2. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2831093/

Вземете своята БЕЗПЛАТН е-книга за здравословната вода!

Как Kangen Water® се различава от обикновените напитки?

Тези видеоклипове показват замерванията на pH в обикновените напитки. Всички течности (включително чешмяната и бутилирана вода) са с висока киселинност. Единствено Kangen Water® е с отрицателна или алкална стойност.

Оксидант или антиоксидант?

Сравнете нивата на окисляване (ORP) на обикновените напитки с тези на Kangen Water®!

Обикновени напитки и техните нива на рН

Сравнете нивата на pH (киселинност/алкалност) на обикновените напитки с тези на Kangen Water®!

Kangen Water® има множество невероятни приложения освен ползването ѝ като питейна вода!

Уредите Kangen Water® могат да произвеждат невероятни видове вода, които да заместват химикалите в домакинствата! Научете повече за МНОГОСТРАННАТА употреба на следващата страница!

Accept Decline Close
close Are you drinking Safe Water? Drink Safe Water, Live Healthy Life... www.yourkangendemo.com Call : +1-313-377-2527

More Details at: www.yourfreshwater.com